Review Squares op èèn foto van Fotocadeau.nl

Marjolein van Hekke Hobbyfotografie.

Onlangs kreeg ik een berichtje van Fotocadeau.nl dat zij momenteel een aantal leuke en nieuwe producten toegevoegd hebben aan hun assortiment. Ik mocht een van die producten testen en koos voor Meerdere squares op één foto.

“Je kent de squares van FotoCadeau waarschijnlijk al, maar nu kun je er ook voor kiezen om jouw foto over meerdere squares te laten afdrukken. Dit geeft een magisch effect aan je foto en zorgt voor een ware collage squares. De foto op meerdere squares is van hoge kwaliteit en zal lang mooi blijven, zo kun je er elke dag weer van genieten. Je kunt zelf kiezen voor het aantal squares waarop je jouw foto op wilt drukken. Kies bijvoorbeeld voor een collage squares, dan komt jouw prachtige foto op meerdere squares. De keuze op FotoCadeau.nl is reuze!”

Dit stond op de website van Fotocadeau.nl en ik mocht ervaren of dat klopt!

Ik had al een account, dus kon na het inloggen direct beginnen met bestellen. Ik uploadde mijn foto in hun programma en zag direct hoe het resultaat zou zijn. Dat is handig zodat je nog eventueel iets kan veranderen in je foto of voor een andere foto kiezen omdat het misschien niet zo mooi uitkomt.

Daarna is het kiezen welk formaat je wilt en het aantal squares. Ook nu krijg je steeds je voorbeeld hoe het er uit gaat zien. Ook wordt er steeds aangegeven hoe groot, qua afmetingen, je collage gaat worden. Wel zo handig!

Wanneer je tevreden bent, plaats je je order in het winkelmandje en reken af.

Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling binnen. Keurig verpakt in een kartonnen doos.

Met de squares worden Powerstrips en een afstandhouder geleverd om de foto’s met exact dezelfde afstand op de muur te bevestigen. Ik was net als de vorige keer blij verrast over de kwaliteit van de foto’s. . De enige tip die we hebben is, om twee afstandhouders mee te leveren. Wij besloten de foto’s op een ondergrond te plakken i.p.v. direct op onze wand. Door een afstandhouder boven en onder de foto te plaatsen, voorkom je dat een kant kan gaan verplaatsen waardoor de afstand niet gelijk is.

Wat ik ook zo leuk vind; een ronde tuinposter van FotoCadeau. Neem eens een kijkje op hun website en laat je verrassen.

En weet je wat ook leuk is? Ik mag al mijn lezers/volgers een kortingscode van maar liefst 50% aanbieden voor de squares of meerluiken!! Deze codes zijn tot oktober 2020 geldig.

Nadat je je order hebt geplaatst en in je winkelmandje heb je gezet, moet je een van de kortingscode invoeren:

MP50 voor de squares

ME50 voor de meerluik

Groetjes,

Related posts