Ik heb boekenleggers besteld om cadeau te doen aan familie, buren en mijn vriendinnen. Dit heb ik gedaan bij Drukwerknodig.nl

Heb je drukwerk nodig zoals posters of roll-up banners? Kijk dan eens op de website van Drukwerknodig.nl

Ook voor particulieren is het leuk om eens een kijkje te nemen. Ik heb hier boekenleggers besteld.

Met een online editor heb ik mijn boekenlegger ontworpen. Je kan eigen foto’s gebruiken en bovendien teksten plaatsen en opleuken met decoraties.

Alles is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Maak eerste een account aan alvorens je start met ontwerpen. Ik had dat niet gedaan, en na het aanmaken van mijn account kon ik mijn ontwerp niet meer vinden en moest ik opnieuw beginnen.

Tijdens het ontwerpen kan je tussendoor je project opslaan. Handig als je even wil stoppen.

Nadat ik klaar was ging ik, zonder problemen, met een paar stappen door naar het winkelmandje.

Na het versturen van mijn opdracht kreeg ik vrij direct een mailtje dat de tekst die ik had geplaatst op mijn ontwerp niet goed zichtbaar zou zijn omdat de kleur van mijn tekst en de achtergrondkleur bijna overeenkwamen. Ik kreeg een mogelijkheid om dit aan te passen. Zo zou ik niet verrast worden als ik mijn bestelling binnen zou krijgen. Wel zo handig en zeker klantvriendelijk! In mijn account kon ik naar “Mijn uploads” om dit aan te passen. Na het aanpassen en opslaan van mijn project, heb ik gereageerd via mail, dat ik inmiddels de tekstkleur had aangepast.

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. De kleuren en scherpte vind ik echt goed. Ook de kwaliteit van de boekenleggers vind ik boven verwachting. De prijs is namelijk erg scherp.

Wil je geen promotiemateriaal? En zijn ook mogelijkheden voor het afdrukken van je foto’s op onder ander canvas, Dibond, Forex, fotobehang enzovoort.

Groetjes,

Related posts