Review foto op wandcirkel van Fotocadeau.nl

Fotocadeau.nl

Een tijdje geleden heb ik van Fotocadeau.nl een tegoedbon gekregen. Ik mocht drie fotocirkels bestellen en kon hiervoor mijn eigen foto’s gebruiken. Eigenlijk druk ik veel te weinig foto’s af, dus dit was een mooi moment om daar gebruik van te maken.

Ik heb de foto’s inmiddels binnen en ben super enthousiast over het resultaat!

Mijn eerste indruk toen ik de website opende was, dat het wel wat onrustig toonde. Maar al snel vond ik de bestelprocedure van de fotocirkels via de knop Eigen foto’s afdrukken.

Via diverse stappen wordt duidelijk aangegeven wat je moet doen. Bij het inladen van je eigen foto is het nog mogelijk om je foto in te zoomen of te verdraaien of te verplaatsen. De volgende drie stappen maken je bestellen compleet.

Binnen de beloofde levertijd, 3 dagen, kreeg ik mijn bestelling. Keurig ingepakt in een stevige kartonnendoos. De drie cirkels waren ook per stuk apart verpakt in beschermende folie. Deze drie lagen weer op een kartonnen cirkel.

De kwaliteit van de foto’s vind ik prima. Ik heb voor zwart-wit foto’s gekozen, dus kan niet beoordelen of de kleuren zouden overeenkomen met de foto’s op je beeldscherm. (Dit kan natuurlijk afwijken als een beeldscherm niet gekalibreerd is.)

Helaas zat er op een van de fotocirkels een kras. Ik heb direct een mailtje gestuurd naar de klantenservices. Binnen 24 uur kreeg ik bericht dat ik een nieuwe zou krijgen. De beschadigde foto hoefde ik niet terug te sturen. De volgende dag kreeg ik de nieuwe fotocirkel al binnen!

Toen ik deze blog op een zaterdag schreef had ik nog een vraag over hun producten. Helaas zijn zij in het weekend niet bereikbaar. Door de weeks zijn zij wel ’s avonds bereikbaar van 18.30 tot 21.00 uur.

Ik heb daarom dezelfde dag een mailtje gedaan met mijn vraag. Zondags kreeg ik al een reactie.Top!! Mijn vraag was of het mogelijk was om een foto uit hun collectie te gebruiken voor een foto op wandcirkel. Helaas was dat niet mogelijk. De enige opties die zij hiervoor hebben zijn de oude meesters. 
Deze kan je hier vinden : https://www.fotocadeau.nl/oude-meesters?cat=787

Het is leuk om op de website eens te kijken. Er zijn vele mogelijkheden om je mooiste foto’s af te laten drukken: Van een foto op wandcirkel tot een foto op canvas. Echt leuk!

Groetjes,

Related posts