Foto plaatsen via desktop op Instagram

Na het fotograferen laad ik mijn foto’s in op mijn desktop. Na het bewerken in Lightroom en/of Photoshop vind ik het leuk om mijn foto’s te delen via onder ander Facebook en Instagram. Op Facebook kan ik mijn foto’s direct vanaf mijn computer te plaatsen. Maar via Instagram.com gaat dat niet en kun je ze daar alleen bekijken en liken.  Ik kopieerde mijn foto en verplaatste die via Google Drive naar mijn IPad/IPhone.  Ook geen probleem, maar direct vanaf mijn computer leek mij toch fijner. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte dat je met een “truckje” Google Chrome kan misleiden.

  • Ik vertel je stap voor stap hoe je Chrome moet vertellen dat je een mobiele browser moet nabootsen.
  • *Download de extensie User-Agent Switcher. Klik hier om te downloaden. (1)
  • *Tussen je extensies klik je op de zojuist geïnstalleerde extensie. (2)
  • *Ga naar Instagram.com en log in op je account.
  • *Kies vervolgens voor een mobiele browser bijvoorbeeld IOS of Android.
  • *Je ziet nu Instagram zoals deze er in een mobiele browser eruitziet. Inclusief de fotocamera om een foto te plaatsen.
(1)
(2)


Groetjes,

Related posts

Leave a Comment