Camera tas

 

Wanneer je op pad gaat om te fotograferen moet je vaak een flinke tas met inhoud meezeulen. Een camera, paar lenzen, flitser(s), afstandsbediening, statief of rijstzak gaat toch aardig wat wegen.

 

Bij mij werd dat een probleem omdat ik een slechte rug heb en de tas te zwaar werd om te dragen op mijn rug of over mijn schouders. Wanneer mijn man meegaat is/was hij altijd bereidt om mijn “zooi” te dragen. Maar ja, ik ga ook wel alleen of samen met vriendin(nen).

Maar ik heb een oplossing gevonden: Ik heb namelijk een boodschappentrolley gekocht. Afgelopen woensdag heb ik het uitgeprobeerd. In mijn trolley vervoerde ik mijn cameratas met bovengenoemde inhoud en statief. Ik heb ongeveer 7 kilometer door zand en bos gelopen met mijn kar achter mij aan. En dat ging prima!

 

Mijn boodschappentrolley heb ik na zoeken uiteindelijk gekocht bij Duifhuizen te Goes. Wil jij ook op zo’n manier je spullen kunnen meenemen? Dan geef ik je een paar tips:

 

  • Ga naar een winkel waar ze worden verkocht en neem je cameratas mee om te passen, zodat je zeker weet dat het erin past.
  • Let op dat het karretje grote wielen heeft. Zodat je makkelijk door zand of over onverharde paden kan rijden.
  • Ga je ermee de natuur in, zorg dan voor een beschutte kleur, zodat je tas niet teveel opvalt. Dat is zeker handig bij het fotograferen van bijvoorbeeld vogels, herten etc.

 

 

Een boodschappentrolley is misschien niet chic maar wel handig!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts