En wat nu?

 

 

 

 

 

 

Ik ben nature iemand die graag nieuwe dingen leert. Leergierig zou je ook kunnen noemen. Hierdoor ben ik ook 3,5 jaar geleden begonnen met fotograferen. Want ik wilde weten hoe dat nou zat met diafragma, sluitertijd en ISO. Niet kunnen weten dat fotograferen echt een passie is geworden.

 

Naast het fotograferen ben ik in oktober 2016 begonnen met bloggen. Want ja, schrijven doe ik ook graag. Als klein kind schreef ik al kleine verhaaltjes en gedichtjes. Helaas heb ik die schriftjes nooit bewaard. Fotograferen en bloggen over fotografie is ontstaan.

 

Maar toch, kom ik nu op het punt dat ik mezelf ga afvragen: En wat nu?

 

Ik wil meer weten en steeds beter worden in fotograferen. Maar voor mijn gevoel sta ik op het moment stil in mijn ontwikkeling. Een goed moment om eens achterom te kijken en te ontdekken wat ik nu heel leuk vind. Inmiddels weet ik wel dat dat macrofotografie is en stiekem toch ook een beetje portretfotografie met de bewerkingen die erbij komen kijken in Lightroom en Photoshop. Maar dan nog: En wat nu?

 

Qua bloggen weet ik het wel. Ik ga niet meer wekelijks een blog plaatsen met elke keer een ander onderwerp. Ik ga nu regelmatig een blog plaatsen als ik iets “echt” te melden heb. En dat zal voornamelijk over macrofotografie gaan, heb ik zo’n vermoeden.

 

En fotograferen blijf ik gewoon doen, tot ik weet, of erachter kom dat ik weer voorruit ga met ontdekken en leren over (macro)fotografie.  Deze zomer heb ik enkele workshop geboekt waar ik heel veel zin in heb. Wat ik zo wie zo blijf doen is genieten van fotograferen. Door het fotograferen vergeet ik vaak dat ik ziek ben. Heb ik een rot dag dan ga ik lekker naar buiten met mijn camera en geniet van het positieve om mij heen. Fotograferen is dus ook een therapie voor me. hahaha

 

En nu? Ja vooral genieten van het fotograferen dat is wat ik zeker ga/ blijf doen!

 

 

Groeten,

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment