Wie gaat er mee?

Marjolein van Hekke

 

 

 

 

Ik vind het heerlijk om alleen op pad te gaan om te gaan fotograferen. Een paar uur vergeet ik alles even en voel me heerlijk voldaan als ik thuis kom. En zeker als het gelukt is om een paar mooie foto’s te maken.

 

Maar wat ik ook erg leuk vind is om samen met mijn vriendin Judith te fotograferen. Dat kan een workshop zijn, vlindertuin of gewoon de natuur in te gaan.

Daardoor bedacht ik dat het misschien leuk is om een ochtend te plannen met nog meer fotografieliefhebbers. Geen workshop maar iedereen lekker fotograferen.

 

Samen fotograferen heeft ook zijn voordelen. Als je een donker bos in gaat is het toch een veilig gevoel dan je met meerdere bent. Je kan van elkaar leren. En je kan elkaar helpen door bijvoorbeeld een reflectiescherm of lampje vast te houden. Want soms heb je weleens handen te kort. Heb je dezelfde camera? Dan kan je eventueel elkaars spullen lenen.

Mijn idee is om naar het Poelbos te gaan. Het is een mooie plek om te fotograferen. Zeker nu in herfst.

 

Na afloop kunnen we een bakje koffie drinken bij hotel Goes. Ondertussen kunnen we dan elkaars foto’s zien  en lekker babbelen over fotografie.. Ook voor die mensen die fotograferen leuk vinden maar nog niet actief zijn is het misschien een duwtje in de rug. Neem je camera mee en start!

 

Als jullie dat ook leuk  vinden laat het dan even in een reactie weten. Ook op welke dag het je beste uitkomt. Als er genoeg animo is ga ik het organiseren.

 

Groetjes,

 

 

 

 

Related posts

4 Thoughts to “Wie gaat er mee?”

  1. Renata Elenbaas

    Lijkt me erg leuk! Ik wil wel mee. Zondagochtend is voor mij het makkelijkste.

  2. Wil graag mee maar wel op zondagochtend

  3. Atie Kosten-Bouwman

    Lijkt me leuk ! Zondagmorgen komt ook voor mij het beste uit.

  4. Mandy

    Zondagmorgen lijkt me erg leuk!

Leave a Comment