Foto op canvas van Fotofabriek.nl

 

 

 

 

Laatst heb ik een kortingsbon gekregen die ik kon gebruiken bij Fotofabriek.nl. Ik kon de bon gebruiken voor een foto op canvas. Deze zou een prominente plaats krijgen in de slaapkamer. Dus een afmeting van 90×60 cm was geen probleem.

 

Omdat ik al eens eerder een fotoalbum bij Fotofabriek.nl had besteld, hoefde ik de software niet meer te downloaden. Via het hoofdmenu kwam ik zonder problemen bij de tab Foto op canvas. Ik selecteerde de afmeting en lade mijn foto in. Daarna kreeg ik nog een mogelijkheid om een preview te zien. Doorklikken en betalen via Ideal en de bestelling was gefikst. Ik kreeg keurig een bevestiging in mijn mailbox. De bestelling was in het weekend geplaatst. ’s Maandags kreeg ik al een mail dat mijn bestelling dinsdag zou worden geleverd. Supersnel dus!

Mijn foto kwam stevig beschermd in karton binnen. De hoekjes waren extra beschermd met kunststofhoekjes. De foto was perfect! De kleuren kwamen overeen met de kleuren op mijn beeldscherm.

De prijs-kwaliteitsverhouding is boven verwachting. Ik raad daarom iedereen Fotofabriek.nl zeker aan!

Klik hier om de website van Fotofabriek.nl te bezoeken en volg Fotofabriek via Facebook.

 

Ik mag èèn kortingscode weggeven, te besteden bij Fotofabriek.nl. Je krijgt dan 25 % korting op een foto op canvas. Wil jij deze kortingscode krijgen? Geef dan in een reactie waar jij een leuke foto op canvas van zou willen maken. (Dit kan tot woensdagavond).

  • Deze weggeef actie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan deze actie verstrek je niet aan Facebook maar aan Marjolein van Hekke hobbyfotografie.

Groetjes,

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment