Natuurpad

 

 

 

Afgelopen vrijdag ben ik extra vroeg opgestaan om de natuur te zien ontwaken. De avond daarvoor was ik naar het *Vrouwenputje gereden om libellen te spotten. Er waren er daar genoeg. Ik had gehoopt dat de libellen daar overnachten. Dus vol goede moed reed ik vanmorgen naar die plek. Na eerst daar een rondje gelopen te hebben, kwam ik er al snel achter dat ze hier niet slapen. Ook over de natuur heb ik dus nog veel te leren. Dat geeft niet, want je bent nooit te oud om te leren. Geen libellen dus. Maar omdat ik er toch was ben ik toch lekker gaan fotograferen, want er is zoveel moois in de natuur te zien. Alle bloemen, blaadjes, spinnetjes zaten onder de dauwdruppels. Te gek om te zien. En wat een mooi licht hebben we ’s morgens. Uiteindelijk ben ik met een paar mooie foto’s thuisgekomen. Ik had daar wel uren kunnen fotograferen. Prachtige natuur, lucht en nevel over de akkers. Maar ik had nog een fout gemaakt, namelijk geen waterdichte schoenen aangedaan. Door de dauw op het gras, liep ik namelijk lekker te soppen in mijn schoenen. En ik had een joggingbroek aangedaan en deze hing zo beetje op mijn enkels omdat deze steeds zwaarder werd van het water in mijn broekspijpen. Een beginneling in de natuur! Hahaha. Rond acht uur was ik weer thuis. Lekker douchen en dan genietend met een kopje koffie mijn foto’s bekeken. Niet mijn beste foto’s, maar wat heb ik een voldaan gevoel! Ondanks vroeg opstaan niet mijn hobby is, ben ik toch van plan dit vaker te doen.  Want wat is de natuur mooi in de vroege morgen!

 

*Bedevaartsplek Vrouweputje
Oostweg
4458 SK  ‘s-Heer Arendskerke

Groetjes,

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment