Straatfotografie

 

 

 

 

 

 

 

Vorige week zondag zijn wij een dagje naar Gent geweest. Een paar dagen daarvoor waren de Gentse Feesten van start gegaan. Een cultureel volksfeest die 10 dagen duurt. De binnenstad wordt omgetoverd tot een volledig verkeersvrije zone waarin van heinde en ver komende straatartiesten hun sketches, circusacrobatiek of muziek brengen.

 

Omdat ik nog nooit de straat op was gegaan om te fotograferen, was dit een mooi moment om mijn camera mee te nemen. Ik weet niet waarom, maar ik vind het toch wel een beetje eng om dan van mensen foto’s te maken. Op zo’n feest zijn er nog zo veel mensen die fotograferen, dat ik niet op viel met mijn camera. Dus een mooi moment om het eens uit te proberen. Het is eigenlijk toch wel erg leuk om mensen te fotograferen zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

 

Maar wat mag wel en wat mag niet? Wil je daar mee over weten, kijk dan eens naar dit artikel van De Rooij Fotografie.

 

 

Groetjes,

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment