Bloggen

 

 

 

 

 

 

 

Nog maar een paar jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen. Inmiddels is het een passie voor me geworden. Ik vind het zóó leuk!!

 

Ik fotografeer wat ik leuk vind, en dat is veel; close-up, macro, sport, portret, landschap. Juist door verschillende genres te fotograferen leer je veel over compositie, techniek en licht. (Vind ik). En word je steeds beter. (Vind ik ook).  Door vallen en opstaan kom ik steeds een stukje verder met (hobby)fotograferen.

 

En ik ga een stukje verder. Wil je weten wat? Lees dan even verder.

 

Met regelmaat plaats ik mijn foto’s op o.a. facebook en instagram. En dat is opgevallen.

Ik ben namelijk benaderd door Mark de Rooij van De Rooij Fotografie en uitgenodigd om als hobbyfotograaf met regelmaat een blog te schrijven voor zijn nieuwe rubriek “Foto en verhaal”. Ik mag dus een foto van mezelf uitkiezen en daar iets over te schrijven.

 

 

En daar ben ik een “beetje” blij mee!!!! #trots #blij

 

Volgen jullie De Rooij Fotografie al op facebook? Klik hier.

 

Groeten,

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment