Fotoboek van Fotofabriek.nl

 

 

 

 

 

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Fotofabriek.nl of ik het leuk zou vinden om een fotoalbum van hun te testen. Dat vind ik zeker leuk! Ik heb het album inmiddels binnen en ben zeer enthousiast.

 

Via de website van Fotofabriek www.fotofabriek.nl  is het direct duidelijk waar de link stond om de software te downloaden. Dit ging snel en zonder problemen.

 

Na het openen wordt er een tabblad geopend met de lijst van beschikbare producten. Per product staat duidelijk de omschrijving en de prijs. Naast fotoalbums kan je ook kiezen uit kalenders, agenda’s, wenskaarten, wanddecoratie, kerst en diverse overige producten, waaronder cadeaubonnen!

 

Omdat ik een A4 fotoalbum mocht samenstellen heb ik die geselecteerd. Daarna wordt er gevraagd hoe je wil beginnen:

  • Blanco project vullen met eigen foto’s en teksten
  • Project automatisch vullen met sjablonen
  • Project automatisch vullen met sjablonen en eigen foto’s.

 

Ik wilde een blanco project starten. Na het selecteren hiervan  kon ik beginnen met het vullen van de 24 pagina’s.

 

Tijdens het ontwerpen is er een mogelijkheid om effecten en een sjabloon  toe te passen. (Er was helaas maar een sjabloon beschikbaar, en die moet je maar net leuk vinden).  Ook is het mogelijk om teksten bij je foto te plaatsen en enkele objecten, zoals cirkels en rechthoeken.

 

Na het plaatsen van mijn foto’s kan je alles controleren door de knop “Voorbeeld” te gebruiken. Ik heb alles in een keer gedaan, maar het is mogelijk om tussendoor te stoppen door je project op te slaan. En op een later tijdstip weer verder te gaan, zonder dat alles verloren is.

 

 

 

 

 

Binnen een week had ik het fotoboek binnen. De kwaliteit en kleuren waren hartstikke goed  Ik was erdoor verrast omdat de prijzen absoluut prima zijn! De prijzen van de fotoalbums  beginnen namelijk vanaf € 8,99.

 

Omdat het ontwerpen en bestellen van het boek van begin tot einde zonder problemen verliep heb ik geen contact met de klantenservice gehad. Ik kan daarover dus geen mening geven. Het contact dat ik had met Linda van Fotofabriek was perfect. Zij reageerde snel op mijn mailtjes. En kwam na wat we hadden afgesproken. Top!

 

Mijn ervaring bij Fotofabriek is positief. Ik kan jullie daarom dit bedrijf zeker aanbevelen.

 

Neem gerust eens een kijkje op hun website www.fotofabriek.nl Als je direct naar de fotoalbums wil kan je op de volgende link gebruiken: www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken.nl

 

Groeten,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment