Review Fotoboek SaalDigital

 

 

 

 

 

 

 

Mijn foto’s bekijk ik eigenlijk alleen digitaal. Af en toe print ik eens een foto af, maar doe dat eigenlijk te weinig want een print is ook erg leuk. Nadat ik onlangs een foto op aluminium heb mogen laten afdrukken, kreeg ik deze keer de mogelijkheid van SaalDigital een fotoboek te testen.

 

De gratis software had ik al gedownload, dus ik kon direct beginnen met het samenstellen van mijn fotoboek. Voordat je met ontwerpen begint krijg je nog de mogelijkheid om cover, binnenkant oppervlakte en het aantal pagina’s naar wens te wijzigen/selecteren. Ook is er een optie om een cadeaubox in wit of zwart mee te laten leveren.

Ik koos voor een standaard glanzend on-gewatteerde hardcover van 28x 19 cm met 30 bladzijden.

 

Het ontwerpen kan met kant-en-klare templates of met eigen ontwerp. Tevens is er een mogelijkheid om tekst in te voeren. De software is overzichtelijk en werkt goed waardoor het ontwerpen van mijn album zonder problemen is verlopen.

 

Ook deze keer is mijn bestelling binnen 3 dagen geleverd, keurig verpakt in een stevige envelop.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het fotoboek. Mooi dik papier zorgt dat de pagina’s stevig aanvoelen, net als het totale fotoboek. Door de hoge kwaliteit van de afwerking en het drukken van de foto’s komen de afbeeldingen goed tot hun recht.

Als enige kanttekening heb ik, dat je helaas alleen kan betalen met een creditcard of via PayPal. De mogelijkheid om met IDEAL te kunnen betalen zal zeker de drempel verlagen om voortaan bij SaalDigital mijn foto’s te laten afdrukken.

 

Verder ben ik zeer tevreden over de mogelijkheden, kwaliteit en service van SaalDigital.

Kijk voor alle informatie en afdrukmogelijkheden op www.Saaldigital.nl En volg ze ook op facebook, dan blijf je op de hoogt van leuke acties.

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment